Pillen…

Inmiddels slik ik nu 5 weken Sertraline 50mg. De eerste 10 dagen tezamen met Oxazepam, en ik ben echt zeker de eerste twee weken afwisselend versuft en high geweest! Alsof ik continu aan de MDMA zat, inclusief strakke kaken en tandenknarsen. Volgens de psychiater reageer ik heel gevoelig op de sertraline, ik merkte al snel dat het wat deed, maar met niet alles wat het deed/doet was/ben ik even blij. Mijn eerste doosje is net op, dus gisteravond aan een nieuw doosje begonnen, dat van een ander merk bleek te zijn. Vandaag ben ik veel onrustiger en is de hoofdpijn erger. Maar even kijken hoe zich dat ontwikkelt. Morgen moet ik toch weer bij de huisarts zijn, dus zal het dan even bespreken.

Oxazepam is best pittig spul, dus de eerste twee weken kwam ik goed door, en daarna deed de Sertraline al het een en ander. Ik kan sinds ik dit slik geen enkele gedachte meer lang vasthouden, dus ook negatieve gedachten blijven niet eindeloos hangen. Nadeel is wel dat ik me op mijn werk ook nergens echt op kan concentreren. De eerste twee weken heb ik maar geen alcohol gedronken en ook de auto laten staan. Verder kunnen een heleboel dingen me niet echt meer interesseren, ik kan me er gewoon niet meer druk om maken. Ik heb jaren gezegd dat ik nooit meer ‘die troep’ zou gaan slikken, en inmiddels boeit me het echt niet meer dat ik weer aan de pillen ben. Wel merk ik dat ik onrustig ben, zonder te kunnen zeggen waar dat vandaan komt. Lezen lukt momenteel niet echt meer, TV kijken gaat nog wel, en voor de rest veel korte spelletjes op de telefoon om de tijd door te komen. Ik merk dat ik alcohol ga gebruiken om de onrust tegen te gaan, dus ik ben maar weer gestopt met drinken. Ik wil ook de effecten van de Sertraline niet versterken of verdoezelen, zeker nu de psychiater heeft aangegeven dat hij waarschijnlijk ook nog wel wat aan de medicatie wil sleutelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *